Tekstile and fashion ?

8:06 AM

Hi guys, lamanya mija xupdate blog ni . So so so busy and so so so lazy . haha memandangkan sekarang ni dah start masuk sem baru dah . Esaimen yang berlungguk-lungguk kena siapkan tu aduh, dah nak pengsan sebab asyik xtido . So how my study ? haha well said, mija sekarang belajar dalam bidang tekstile and fashion and i fashion designer to be ? haha so funny . sebab xpernah jangka pun nak belajar bidang ni. but for me, it's ok lah . Maybe ni perjalanan hidup mija, even xramai yang suka . first masuk bidang ni memang takut lah jugak sebab it's new an I never know what will i learn in this course . so far dah habis 1 sem pun belajar kos ni .apa yang mija boleh cakap is Alhamdulillah sebab Allah aturkan jalan mija macam ni . mija dah jatuh cinta dengan kos ni and it will be my future . Lecturer from this dept is super duper best . xrasa rugi pun masuk kos ni . cuma kos ni memerlukan sangat banyak masa dan tenaga untuk siapkan esaimen and a lots of money . Alhamdulillah sebab sem satu dah berakhir dengan jayanya . semoga sem ni lebih baik dari sem yang sebelum ni . ok lah nak belanja pic sikit sepanjang sem ni dan sem lepas . malas nak tulis panjang-panjang . Esaimen xsiap lagi huhu. jumpa lagi my dear blog :*







































with all my apples :)

You Might Also Like

2 comments

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images