Happy Eid Mubarak People :)

10:35 PM

Assalamualaikum, hai all . sihat ?
Well kita semua baru ja lepas menyambut Hari Raya Aidilfitri seminggu yang lepas .
Mesti happy kan jumpa sedara mara, sahabat handai yang dah lama xjumpa .
But for me, this raya dah xsemeriah dulu . Kalau boleh i nak raya macam zaman i kecik2 dulu ,
sangat meriah berkumpul dgn semua org . Sekarang ni kalau berkumpul pun, bukan nak cakapa sangat tambah2 sepupu2 yang dah sama2 makin besar, dah malu nak sembang sedangkan dulu boleh jaa main aci ligan sama2, tapi tu la, masa telah mengubah segalanya . I really miss my childhood raya . Ok lah even raya yang xberapa raya ni , sempat la jugak amik pic bersama adik beradik and kawan2 .

 kakak, me and my sister ,
 my cousin, faiqah
 adik with her friend, shuhada
 masing-masing tengah berjalan p beraya, haha
 my bff waty
 waty and yusri(cousin dia)
 k'own kawan baik kite haha
 afifah (adik)
auni(kakak)
and this is me huhu :P


You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images