In

Stupid People


Hai :)
Kali ni mija nak cerita pasal orang-orang kat tempat kerja mija,
Ya Allah, mija sangat benci dengan semua orang yang suka cari pasal dengan mija walaupun mija xpenah kacau orang, tapi tetap ada orang yang tetap kacau mija .
AHHH stresss!!!!!!!!!! Ada sorang pakcik gila ni yang suka arah2 mija lebih dari manager !
I hate that much !
Sedangkan manager pun xpenah suruh mija buat semua tu, yg pakcik ni selamba badak dia jaa nak suruh mija buat kerja dia. IDIOT! Kalau xmau kerja tu, berenti terus, xpayah nak susahkan org !
Yang paling malang ialah pakcik tu adalah abg kepada kak senior mija .
Argghhh mija xsuka !! Seriously mija dah tawar hati nak kerja situ !
Semuanya hipokrit gila !
Seriously nak berhenti kerja !!
Ok lah yang tu jaa, bye .


p/s : Happy birthday to big bro (Afiq Anuar)

Related Articles

0 comments: