Kesabaran diuji

1:48 PM

Hai :) hari ni walaupun malas nak taip tapi rasa macam nak tulis .. haha *mereng* Ok kali ni nak story pasal beberapa orang yang sangat tak puas hati dengan mija ni . Tak boleh nak tengok mija buat or dapat. Mija penat la dengan orang yang suka cari pasal ni . Tak habis-habis dengan perangai dengki, iri hati, khianat ni . Hai la, tak faham betul . Setiap kali mija dapat apa2 or lebih tau something dari depa, depa akan start kutuk-kutuk belakang. Tapi yang sangat lawak ialah bila depa xtau something, depa still akan tanya mija, padahal, sebelum tu depa asyik say bad thing about me. Sangat menyedihkan orang macam tu . Bodoh sombong . Then perasan bagus. Lagi 1 sangat tak malu. Bayangkan almost everyday mija jadi bahan kutuk depa, but bila nak mintak tolong, Oh God, manisnya mulut, macam ada kilang gula pulak. By the way, sorry to say, i'm not fool . Haha . Kadan-kadang lawak jugak tengok perangai manusia yang perasan perfect ni . They so confident about whatever they doing without thinking the effect . Hari-hari ada saja mangsa kutuk depa ni . Tak faham betul mija. Seolah-olah depa tu memang sure-sure masuk heaven . Mija selalu try positive thinking tentang depa, but setiap kali mija cuba, setiap kali tu jugak hati mija sakit sangat. Kadang-kala mija macam nak sangat balas balik apa yang depa buat. Tapi kalau mija buat bermakna mija pun bodoh macam depa. Yang boleh buat cuma sabar . Tapi mija bukan lah malaikat, kadang-kadang tewas jugak dengan marah yang menggunung . Apa pun, mija doakan semoga satu hari nanti Allah bagi petunjuk kat depa, jangan cepat aniaya orang . Ameen ....





p/s : Sedang sakit hati dengan Mr. T

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images