In

Relationship .

Assalamualaikum, hai semua ....
Harini best sangat, nak tau kenapa ? Sebab dapat jumpa dua orang budak nakal 2 . HAHA
Sapa lagi kalau bukan Pain and Hanis . Yang lagi best, depa beli kek kat mija ...  huhu betuahnya dapat adik2 yang penyayang *mohon Pain and Hanis jangan perasan* ... Btw, i'm so appreacite this moment .
Lama kami x hang out sama-sama, memandangkan mija dok hostel, pain pulak p plkn and hanis kerja kat peneng. Selalu xda masa nak jumpa . Kesian kan ? Akhirnya dapat jumpa jugak :D .
Lepas ni pain dah nak masuk uitm kat sp, hanis pulak dapat poli kat kelantan, sedihnya, susah la nak jumpa depa lagi :'( . Apapun, mija bertuah sangat dapat adik2 yang sangat memahami dan tahan dengan perangai panas baran ni,,, huhu. Ok lah, malas nak tulis panjang-panjang . BYE
pic baru ... winkwink :D


p/s : mija tengah cuti dah habis sem 2 *lompat tinggi-tinggi*

Related Articles

0 comments: