In

Am I ready for the examination ?



Assalamualaikum, hai semua, *untuk yang baca lah * :)
Macam mana hari ni ? Harap-harap semua urusan anda sekalian dipermudahkan oleh Allah SWT.
Yeahh, two more week, i will face the next semester examination. Ahh too fast . I'm not ready yet . :(
Ya Allah, mija harap dalam dua minggu ni mija dapat study betul-betul, dapat focus, xmw main-main dah.
Terasa banyak sanagat buang masa dengan buat PBS tuu, padahal sumbang markah 20% ja.
Tapi nak buat macam mana, kalau xbuat PBS yang menyiksakan jiwa tu, cikgu cakap failed.
Nak xnak kena la buat . *annoying*  Mija doa jangan la jadi apa-apa yang boleh buat fikiran terganggu waktu jawab exam ni. Moga-moga Allah perkenankan doa mija . Ameen .....



Minggu lepas mija cabut awal dari sekolah, hari isnin petang ayah dah ambik dekat hostel, even khamis sekolah but i skip until sunday . Mean I cuti 6 hari la . Ohh heaven . *macam ni ke nak bejaya?*
Start sekarang, mija dah xnak ambik kisah dah dengan orang-orang yang nak drop me down, yang xpernah puas tengok kebahagiaan orang lain. Biarlah apapun yang mereka nak buat, yang penting mija berjaya dan dapat sambung degree. Xkisah la nak ambil gambar mija bt cover BBM ke, nak mengata mija kampung ke, nak kata mija ni perasan bagus ke. I'm know myself more than anyone, so why people wanna bother ? Go to hell ok .



I hope i can find someone who really care for me, love me forever and always by my side. I'm not a perfect girl, but I can be the loyal person . I'm not easy to love someone, but when i found someone that really meant to me, i'm too much love that person and I also hard to forget someone easily . I hope to get out of this dark cloud . Jason, i'm too love you, and my heart very hurt when I have to let you go soon. :') Hope I can be a strong girl to face all of this. I don't want cry again . Whatever happen, my love for u never die .


# - no more hard feeling until i found my true love :)
- wish me have a good result .









Related Articles

2 comments:

watysity said...

mieja i know you cant do it!! move on!!!good luck biar aqu x berjaya tapi aqu nk tngak hg berjaya ...sekurng2nya aqu aku happy bila tngak sahabat aqu berjaya,...hg kawan aqu samapi mati aqu x pernah lupa hg!!

mieja said...

tq wati :')