It's APRIL :D

12:52 AM



Assalamualaikum :) hai semua, sihat x ? hope semua sihat-sihat saja :)
Harini dah masuk 1st April, mean my birthday is around the corner. :D 
Harap-harap dapat Porsche sebijik, wahwah, tingginya pemintaan kan ? hahhaha

OK lah, bukan nak story pasal birthday, tapi nak story pasal PBS yang sentiasa menyiksa jiwa dan raga pelajar form 6 :/ . Hurm . Nampak x mija tengah mengeluh tu ? nak tw sebab apa ? Sebab dah beberapa minggu ni asyik buzy buat PBS yang entah bila akan habis, xcukup tidur, dah habis tenaga, duit tu xpayah cakap la, print sana, photostat sini, oooohhhhh sangat-sangat penat dengan situasi macam ni . :'(
Masa sangat pantas berlalu, xsedar yang dah melangkah ke bulan baru, tapi PBS still xsiap-siap lagi. Bila hantar check kat cikgu ja, silap, then kena buat lain, print lain and something like that. 

"Ya Allah berilah kekuatan kat mija dan kawan-kawan untuk nak menghadapi semua ni. Berilah kesabaran, permudahkanlah semua kerja kami. Sesungguhnya Kau lah maha mendengar dan hanya Allah yang mampu memberi segala yang kami minta. Amin "

Harap-harap la mija dan kawan-kawan dapat siapkan semua kerja ni . Dah xlarat nak bebai dengan semua ni. 

#jangan lupa beli Porsche kat mija tw :D

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images