In

berdosakah ?

Assalamualaikum...
Ting, ting, ting, jam menunjukkan pukul 3.47 am ....
Adakah anda merasakan saya gila kerana masih tak tidur dan sempat menulis untuk tatapan anda sekalian ?
I think i'm really a mad one, because tomorrow i have MUET test. But untill now, i can't sleep yet :( .
Why i am always remember people who throwing me out from their life ? WHY ? WHY ? WHY ?
Kenapa kenangan tu susah sangat nak dilupakan ? Adakah salah mija sebab bila sayang someone, sayang tu sampai tak ada ruang untuk orang lain ? Kenapa mija selalu ingat shuhaini, nurul shahira, yamin, paan and other people yang pernah hadir dalam hidup mjia ? Sedangkan mereka dah bahagia hidup tanpa kehadiran mija ? Salahkah mija memutuskan hubungan kawan selama lebih 3 tahun lebih ? Hati ni xsemudah a b c nak memaafkan segalanya, memang Nabi pun ampunkan umatnya, but mija bukan nabi. Lebih susah bencikan orang yang kita sayang, berbanding orang yang kita baru kenal. i'm sick for being like this !


:jason, my love is only for you, i do love you, and now, it's killing me .


#sayang biar berpada-pada, jangan sampai menjerut diri, manusia ibarat pasir di pantai, sekali ombak menghempas, sekali pantai berubah. :'(

Related Articles

0 comments: