In

pilih kasih !!!



Assalamualaikum....
Hai semua :D lamanya xjmpa, rindu ! hahaha, gedik sat :p . lama kan xupdate blog ni, xda masa, jadi pelajar form 6 ni sangat busy sampai rasa nak lari ja jauh2 nak rehat . huh, penat ! Walaupun umur dah nak masuk 19 tahun bulan April ni, tapi still rasa macam budak sekolah sebab still dowk kat sekolah, rasa muda sat hehe *perasan*. Memandangkan mija duduk dalam 1 organisasi yang agak besar ahli dia, so macam2 la perangai yang kita jumpa kan ? Firstly, mija memang sangat2 xberkenan dengan perangai orang yang jenis pilih kasih or pilih bulu ni, even dalam berkawan pun mesti ada yang jenis melebihkan kawan yang dalam ramai2 kawan. Sekolah yang mija belajar sekarang bukan xbagus, bagus, tapi bila cikgu-cikgu mengamalkan sikap pilih kasih dengan antara pelajar, i damn much hate this situation ! Rasa diri ni xdihargai langsung, rasa tersisih dan paling penting sangat menyakitkan hati. kawan2 pernah ke rasa macam yang mija rasa ? Dengan kawan-kawan pulak 1 hal, mija xtw la konsep apa yang diamalkan oleh kawan2 kat sini. Mija rasa macam xda istilah "friendship forever" dalam life mereka. So sad kan ? Tapi xpela, mija dah xlama nak duk sini, bulan November ni mija dah habis belajar form 6 . Hoorey ! *lompat2* Yang penting mija kena kuat dah sabar untuk mengadapi hidup ni. Xada yang mudah dalam hidup ni tapi dengan usaha semua perkara boleh jadi mudah . :D ok lah, jom sambung buat kerja PBS yang xsiap2 2 . gudnite oulls . salam .

#pissstt ! doakan mija dapat pointer 3.0 ke atas ok ? tengs !

Related Articles

0 comments: