penat !

3:55 AM

salam, hai guys, lamanya xtlis, boring sangat ! ok lepas habis ja sem 1 untuk form 6, aq start cari kerja, now aq kerja kt amin trading. sebenarnya yang ni tempat kerja kedua aq. sangat penat, dan boring . now aq dapat rasa mcm mana penatnya parent aq cari duit nak besarkan kami semua . At least, aq dapat jugak pengalam bekerja kan ? Tapi xada kerja yang x memenatkan dalam hidup ni kan ? Even tidow pun penat, haha, now aq kena belajar nak hadapi hidup yang memerlukan kita bekerja, even boring kita mesti teruskan apa yang kita perlu lakukan dalam hidup kita kan ? ok lah dah nak balik kerja, tata :D





p/s : selamat bercuti budak sekolah :P

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images